Mando Diao, Editors en 39 anderen naar A Summer’s Tale 2018

Mando Diao

De eerste namen voor A Summer’s tale zijn bekend gemaakt! Deze zomer gaan we onder andere Editors, Mando Diao en Passenger terug zien in Noord-Duitsland.

Naast verschillende muzikale artiesten zijn er nog vele andere acts aangekondigd. Zo maakt de organisatie de komst van Siegfried & Joy en het Hamburger Kneipenchor en  lezingen van onder andere Linus Volkmann bekend. Verder staan er workshops (drum circle en surf yoga), films en activiteiten voor de familie op het programma. Alle 41 aangekondige namen zie je hieronder:

Mando Diao

Mando Diao is de band achter het populaire nummer ‘Dance With Somebody’. Het nummer werd in 2008 uitgebracht en wordt gezien als de doorbraak van de Zweedse band, ondanks dat Mand Diao al sinds 1999 actief is. In 2017 brachten ze het album Good Times uit, 3 jaar na hun laatste album Aelita (2014). Naar aanleiding van dit album zijn ze de komende tijd op tour. A Summer’s Tale is het eerste festival voor de Mando Diao. De laatste keer dat we de mannen op een festival zagen was afgelopen jaar nog, op Northside 2017.

A Summer’s Tale 2018

A Summer's Tale

Dit Duitse festival vindt plaats van 1 tot 4 augustus bij het plaatsje Lühmulen, zo’n drie kwartier rijden van Hamburg. Het festival is een mix van optredens, films, activiteiten en workshops. Door het diverse programma wil het festival een ‘eigen wereld met de perfecte zomer’ te creëren.

Ticketprijzen verschillen van €174 ,- voor een heel weekend inclusief camping tot €49 ,- voor een dag. De tickets zijn verkrijgbaar via de site.