Northside 2017 strikt The 1975, Mando Diao en meer

Northside 2017 maakte zojuist enkele nieuwe namen bekend. Onder meer The 1975, The Kills en Mando Diao reizen aankomende zomer af naar Denemarken.

Het Deense festival komt in totaal met vijf nieuwe namen op de proppen. Benieuwd wie het affiche nog meer glans gaan geven? We hebben de kersverse bevestigingen even op een rijtje gezet:

  • The 1975
  • The Kills
  • Primus
  • Mando Diao
  • Off Bloom

Eerder werd al de komst van onder andere Radiohead, Frank OceanMØ en Run the Jewels bevestigd. Het festival valt in de agenda’s precies tussen Pinkpop 2017 en Best Kept Secret 2017. Voor de Nederlandse en Belgische festivalgangers is het Deense festival interessant om in de gaten te houden. Best Kept Secret en het Deense festival vallen namelijk onder dezelfde concertorganisator. Hierdoor delen de festivals regelmatig verschillende namen. Ook Rock Werchter deelt vaak acts met het festival. Beide festivals vinden plaats binnen enkele weken. Komend jaar delen de drie festivals al een naam. Radiohead reist komende zomer namelijk af naar zowel NorthSide, als Rock Werchter en Best Kept Secret.

Northside 2017

NorthSide 2014 mainstage

NorthSide 2017 vindt plaats van 9 t/m 11 juni – de week voor Best Kept Secret en een week na Pinkpop. Een weekendticket voor NorthSide heb je al voor 1545 Deense kronen, omgerekend €207,68, en koop je op de website van het festival. Dagkaarten voor het optreden van Radiohead zijn al uitverkocht. Deze tickets vlogen in de voorverkoop binnen 15 minuten over de toonbank.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste geruchten? Neem dan vooral eens een kijkje op ons forum.