Aankomende zomer vindt voor het eerst het Spaanse O Son do Camiño festival plaats. De organisatie pakt meteen goed uit met The Killers, Lenny Kravitz en Jamiroquai als headliners voor dit driedaagse festival.  

Naast bovenstaande namen zijn ook Martin Garrix, Franz Ferdinand, Two Door Cinema Club en Mando Diao op het podium te zien. Verder is er lokaal talent te zien. Artiesten zoals León Benavente en C. Tangana komen de Spaanse (indie)rock vertegenwoordigen. Op onderstaande poster zijn alle namen tot nu toe te zien en meer aankondigen volgen nog.

The Killers

Met debuutsingle ‘Mr. Brightside’ in 2003 en debuutplaat Hot Fuss in 2004 scheerde The Killers meteen hoge toppen. Ondertussen staat de teller op vijf albums, met als laatste Wonderful Wonderful, uit 2017. Met ‘Somebody Told Me’ en ‘When You Were Young’ wonnen ze in 2005 en 2007 de Grammy voor Beste Rocknummer.
Het jaar 2018 heeft voor The Killers een goede start. In januari begint hun tour door Noord-Amerika. Inmiddels zijn de mannen in Europa voor een clubtour en staan ze in Amsterdam en Antwerpen. Aankomende woensdag komen ze de Ziggo Dome platspelen en op 6 maart is het Sportpaleis aan de beurt.

Ook tijdens de aankomende festivalzomer zijn de mannen in Europa. Op onder andere Rock Werchter, I-DAYS en Isle of Wight kan je helemaal los gaan op hun grootste hits.

O son do Camiño 2018

Op 29, 29 en 30 juni vind in het Spaanse Santiago de Compostella de eerste editie van O Son do Camiño plaats. Voor deze eerste editie pakt de organisatie goed uit met grote namen. De headliners zijn The Killers, Lenny Kravitz en Jamiroquai. Het festival is in hetzelfde weekend als Down the Rabbit Hole en slechts een week voor Rock Werchter. Wie weet welke artiesten we nog meer terug gaan zien.

Meer informatie over het festival en de camping wordt later door de organisatie bekend gemaakt. Kaartjes voor de 3 dagen gaan op 1 maart in de verkoop via de officiële website van festival. Op dat moment kan je gebruik maken van wel een hele speciale early-bird ticketprijs: slechts €39,-€ + servicekosten.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.