Nine Inch Nails in juni naar AFAS Live

NIN

Nine Inch Nails heeft een Europese tour aangekondigd. Bij de data staat onder andere een optreden in AFAS Live op 27 juni 2018.

De komst van Nine Inch Nails naar verschillende festivals was dit jaar al bekend. Zo staat de band onder andere op de affiches van Mad Cool, Open Air St. Gallen en Rock Werchter. Naast deze festivaldata heeft de band nog meer Europese optredens op de planning staan. Als onderdeel van de tour is nu ook optreden in Amsterdam bekend gemaakt. Kaarten voor het concert in AFAS Live gaan komende vrijdag om 10 uur ‘s ochtends in de verkoop.

Naast de komst naar Rock Werchter zijn er nog niet meer bevestigingen geweest voor festivals in de Benelux. Met de komst naar AFAS Live lijkt het erop dat er geen festivalshow in Nederland komt deze zomer. Een optreden op Lowlands was al eerder uitgesloten, aangezien er dat weekend een optreden op Summer Sonic in Japan gepland staat.

Nine Inch Nails

Nine Inch Nails bleef voor enige tijd weg van de Europese festivals. In 2013 was de band voor het laatst in Europa te bewonderen. In dat jaar deed de formatie onder meer Lowlands en Pukkelpop aan. Vorig jaar maakte de band bekend dat er nieuwe muziek in aantocht was. De EP Not The Actual Events werd uitgebracht op 23 december.