Tame Impala naar Citadel 2018

831
Tame Impala
Foto: Eric Pamies

De eerste headliner voor Citadel 2018 is bekend. De Australische band Tame Impala staat op 15 juli op de planken. 

Citadel heeft hiermee een ‘UK Exclusive’ te pakken. Gelukkig is het niet het enige optreden in Europa. Ook het Spaanse Mad Cool heeft de mannen op het affiche staan voor 2018. Of er nog optredens in de Benelux op de planning staan is nog onduidelijk.

Tame Impala

Tame Impala
Foto: Eric Pamies

In 2016 zagen we Tame Impala op een hoop Europese festivals, waaronder Rock Werchter en NOS Alive. Twee jaar later keert de Australische band terug! Met hits als ‘Elephants’, ‘Let It Happen’ en ‘The Less I Know The Better’ staan Kevin Parker en de zijnen sowieso op Mad Cool Festival 2018 en Citadel 2018. Niet overtuigd? Lees hier onze 5 redenen waarom je Tame Impala deze zomer live móet zien.

Citadel 2018

Citadel Festival is een festival dat slechts één dag telt, dit jaar zondag 15 juli. Het Londense festival kent dit jaar haar vierde editie. Tot nu toe is alleen headliner Tame Impala bekend gemaakt. Afgelopen jaren kon je onder meer Foals, Sigur Ròs, Ben Howard en Bombay Bicycle Club bewonderen op Citadel Festival. Wie Tame Impala dit jaar in Londen wil bewonderen moet zich snel opgeven voor de mailinglist. Hiermee kun je aanstaande vrijdag je tickets in de pre-sale kopen. De reguliere verkoop gaat aanstaande maandag van start. Meer informatie over Citadel Festival vind je op de website.

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.