Tame Impala en meer naar Mad Cool Festival 2018

Tame Impala
Foto: Eric Pamies

Onder andere Tame Impala, Kaleo en Portugal. The Man zijn afgelopen uur aangekondigd voor Mad Cool Festival 2018. Sinds 12 uur vanmiddag wordt elke vijf minuten een nieuwe act voor het festival bekend gemaakt.

Dit zijn niet de eerste namen voor het festival. Zo werden eerder ook al Pearl Jam, Kasabian en Snow Patrol bekend gemaakt. Het affiche van Mad Cool Festival wordt daarmee steeds indrukwekkender. Dit is de volledige line-up tot nu toe:

Tame Impala

In 2016 zagen we Tame Impala op een hoop Europese festivals, waaronder Rock Werchter en NOS Alive. Twee jaar later keert de Australische band terug! Met hits als ‘Elephants’, ‘Let It Happen’ en ‘The Less I Know The Better’ staan Kevin Parker en de zijnen sowieso op Mad Cool Festival 2018. Of komend jaar ook andere festivals volgen is nog onduidelijk.

Mad Cool 2018

Foto: Sergio Albert

De derde editie van Mad Cool vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Madrid, Spanje. Voor de aankomende editie heeft de organisatie een nieuwe locatie geregeld. Concreet betekent dit maar liefst twee nieuwe podia en een verdubbeling van de bezoekerscapaciteit ten opzichte van voorgaande jaren. Tickets gaan binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website. Benieuwd naar hoe het dit jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport!

Mad Cool Logo

Mad Cool 2024

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen