The National naar Milano Rock 2018

973

Weer een festival-optreden voor The National voor de zomer van 2018. De indierockband staat in september op het Italiaanse Milano Rocks.

Voor zowel The National als voor Milano Rocks is dit niet het eerste mooie nieuws. De band’s komst naar onder andere NOS Alive en Best Kept Secret kwamen eerder al naar buiten. Ook Milano Rocks had eerder al goed nieuws te melden, toen de komst van Thirty Seconds to Mars werd bekendgemaakt.

The National

De vijfkoppige band The National werd in 1999 opgericht in Cincinnatti, Ohio. De band brak echter pas door in 2007, met dank aan het succesvolle album Boxer. Onlangs brachten zij alweer hun zevende studioalbum uit, Sleep Well Beast. Het album is de opvolger van Trouble Will Find Me, dat in 2013 uitkwam. Ter ere van het nieuwe album toeren de Amerikanen de aankomende paar maanden de hele wereld rond.

Milano Rocks

Het broertje ven ‘Firenze Rocks’ vindt dit jaar plaats op 7 en 8 september. De Italiaanse stad Milaan vormt het decor voor het rockfestival. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €57 en verkrijbaar via livenation. Dit jaar kun je voor dat bedrag dus onder andere Thirty Seconds to Mars en The National bewonderen in het Open Air Theatre in Milaan. Op de website vermeld de organisatie dat meer namen zullen volgen.

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.