Ticketprijzen Pinkpop 2018 bekend: weekendkaart 25 euro duurder

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Naast de line-up wordt er nog meer nieuws bekendgemaakt op de Pinkpop Persconferentie. De ticketprijzen voor de editie van 2018 zijn zojuist namelijk ook aangekondigd. 

De spaarrekeningen mogen worden opgebroken. Naast een hoop toevoegingen aan de line-up maakt Pinkpop vandaag op de Perspresentatie ook de ticketprijzen voor het festival bekend. Eerder wist Jan Smeets ons al te vertellen dat je dit jaar helaas iets dieper in je buidel zal moeten tasten dan voorgaande jaren. De verklaring hiervoor zijn de artiesten die in 2018 in Landgraaf te zien zullen zijn.

  • Weekendkaart (3 dagen toegang incl. camping): €220,-
  • Dagkaart (zaterdag/zondag/maandag): €100,-
De kaartverkoop start op 24 februari om 10.00 uur via Ticketmaster. De rest van de jaarlijkse perspresentatie kun je ook volgen via Festileaks.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt aankomend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. Vandaag wordt op de persconferentie de gehele line-up bekend gemaakt. De headliners zijn al bekend. Foo Fighters, Bruno Mars en Pearl Jam reizen af naar Landgraaf. De livestream van de persconferentie vind je hier. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun je niet wachten op de start van het festival? Hier vind je onze speciale playlist met alle optredende artiesten van komende editie. Laat de voorpret maar beginnen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Irene Schelwald

Trotse bewoner van het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS en ontdek ieder jaar weer een nieuw favoriet festival. Geboren in het jaar van Brainpower's eerste plaat (#brainpowerbaby) en dat heeft meteen de toon gezet. Zodoende altijd samen met Joëlle te vinden bij de foutste en goedkoopste slettendisco.

Meer van Irene