Dit is de complete line-up van Pinkpop 2018

Pinkpop
Photo credit: Bart Heemskerk / Pinkpop 2017

Pinkpop-alarm! Dit is het hele affiche voor Pinkpop 2018. Alle namen worden zometeen aangekondigd op de Pinkpop perspresentatie, door een lek kun je ze hier al iets eerder lezen.

UPDATE: Top Notch laten weten dat ook De Jeugd van Tegenwoordig en Roxeanne Hazes op Pinkpop 2018 te zien zijn.
UPDATE 2.0: Inmiddels heeft Top Notch de tweet verwijderd. Een screenshot van de tweet is hier te zien.

Zojuist is de line-up voor de Pinkpop-vrijdag al bekendgemaakt op de Perspresentatie, het affiche voor de overige dagen is al gelekt. De gehele line-up luidt als volgt:

Vrijdag: Pearl Jam – Snow Patrol – The Offspring – BLØF – Oh Wonder – Oliver Heldens – Lil’ Kleine – Jess Glynne – Blaudzun – The Last Internationale – Donnie – The Academic – Slydigs – Aicha Cherif – Walden

Zaterdag: Foo Fighters – The Script – Miss Montreal – Noel Gallagher’s High Flying Birds – A Perfect Circle – Nothing But Thieves – Sevn Alias – De Likt – Alan Walker – Parov Stelar – Walking On Cars – Aurora – JP Cooper – Marmozets – Youngr – Gangs of Youths – Theo Lawrence & The Hearts – Riley Pearce

Zondag: Bruno Mars – Editors – Oscar and the Wolf – Jessie J – Ronnie Flex – The Kooks – Triggerfinger – Don Diablo – Years & Years – Blackbird – Michelle David & The Gospel Sessions – Tom Walker – Milky Chance – Greta van Fleet – Scarlet Pleasure – The Overslept – Brian Fallon & The Howling Weather – Sigrid

Eerder vandaag werden onder andere Oscar and the Wolf en Marmozets al bekend voor het festival. De headliners van Pinkpop 2018 zijn Bruno MarsFoo Fighters en Pearl Jam.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt aankomend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en wederom niet tijdens Pinksteren. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners! Daarnaast werden Editors en Nothing But Thieves ook al aangekondigd. Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!
Ben je al helemaal in de Pinkpop-sfeer en wil je de teksten van nummers oefenen? In onderstaande afspeellijst vind je alle artiesten die komend jaar op het festival te vinden zijn.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen