Underworld, Franz Ferdinand en meer naar The Biggest Weekend Belfast 2018

890
Underworld
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Er zijn weer nieuwe namen voor The Biggest Weekend Belfast 2018 bekendgemaakt. Voor de Noord-Ierse editie zijn Underworld en Franz Ferdinand onderdeel geworden van de line-up.

Eerder werden Beck en Maniac Street Preachers al aangekondigd. Daar zijn nu 7 nieuwe namen, zoals Underworld, bijgekomen. De volledige line-up voor het festival in Noord-Ierland check je in de poster hieronder:

Dit zijn overigens niet de eerste namen voor The Biggest Weekend festival. Eerder dit jaar werden Simple Minds, Taylor Swift en Snow Patrol al aangekondigd.

Underworld

Underworld is een Britse band gevormd in de jaren ’80 van de vorige eeuw. De tweekoppige band produceert voornamelijk house en techno muziek. Ze hebben vele artiesten geïnspireerd met hun muziek. Het duo heeft bijvoorbeeld de soundtrack voor de film Trainspotting geproduceerd. Naast hun vele tracks voor films en series, werden ze gekozen om de muziek voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen in 2012. Karl Hyde en Rick Smith, de geniën achter de band staan bekend om hun dynamische live optredens, waar menig festivalganger enthousiast van wordt.

Het dynamische duo staat niet alleen op The Biggest Weekend Belfast, maar komt ook naar Sónar Reykjavik, Mad Cool Festival en Tomorrowland. Waar hoop jij dat we Underworld nog meer terug gaan zien?

The Biggest Weekend

The Biggest Weekend 2018 wordt gepresenteerd door BBC Radio. Het festival vindt plaats van 25 t/m 28 mei. In plaats van het festival op één terrein te houden, wordt The Biggest Weekend 2018 maar liefst op vier terreinen gehouden. Deze vier terreinen zijn ook nog eens verspreid over vier verschillende. De vier landen van het Verenigd Koninkrijk. The Biggest Weekend wordt gehouden in Belfast, Conventry, Swansea en Perth. Een ticket voor een dag voor één locatie kost € 20,-. Voor meer informatie over het festival kun je de website raadplegen.

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.