Mad Cool
Tickets
6-10 juli 2022
Spanje
Madrid, Spanje

Ben Howard, Underworld, Dua Lipa en meer naar Mad Cool Festival 2018

Ben Howard
Ben Howard, @Kamiel Scholten Fotografie

Mad Cool Festival is nog niet klaar met de indrukwekkende line-up. De organisatie voegt opnieuw een lading acts toe aan de affiche. De meest opvallende naam is Ben Howard. Hij stond in 2015 voor het laatst op een podium. 

Verder bevestigt Mad Cool Festival onder meer de komst van Underworld, Dua Lipa, Slaves en Paul Kalkbrenner. Daar blijft het niet bij, want ook Jet, Post Malone en Weval treden komende zomer op in Madrid. In totaal voegt de organisatie 31 nieuwe namen toe.

Eerder presenteerde het Spaanse festival al onder meer Pearl Jam, Arctic Monkeys, Depeche Mode en Tame Impala. De volledige line-up ziet er nu als volgt uit:

Ben Howard

Ben Howard heeft geen introductie meer nodig. Na zijn debuutalbum Every Kingdom is hij niet meer weg te denken uit de huidige singer-songwriter scene. In het najaar van 2014 verscheen zijn tweede album, I Forget Where We Were. Met dat album stond hij in 2015 op onder andere Lowlands en Glastonbury. Na die tour ging Howard zich richten op het project A Blaze of Feather, maar nu keert hij onder eigen naam terug op het hoogste podium.

Mad Cool Festival 2018

Mad Cool Festival
Foto: Sergio Albert

De derde editie van Mad Cool vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Madrid, Spanje. Voor de aankomende editie heeft de organisatie een nieuwe locatie geregeld. Concreet betekent dit maar liefst twee nieuwe podia en een verdubbeling van de bezoekerscapaciteit ten opzichte van voorgaande jaren. Eerder werden onder andere Depeche Mode, Tame Impala en Queens of the Stone Age bekendgemaakt. Reguliere tickets voor het hele weekend zijn al uitverkocht, maar VIP-tickets en Mad Cool Festival Packs zijn nog wel verkrijgbaar. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Mad Cool Logo

Mad Cool 2022

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 6-10 juli 2022
Tickets Kopen