Arctic Monkeys, Bruno Mars en meer naar Lollapalooza Chicago 2018

877

Een indrukwekkende line-up voor Lollapalooza Chicago 2018!  Onder meer Arctic Monkeys en Bruno Mars zien we terug op het Amerikaanse festival. En dat is nog maar het begin. 

Headliners voor Lollapalooza Chicago zijn Arctic Monkeys, Bruno Mars, Jack White en The Weeknd. Verder zien we ook Travis Scott, Franz Ferdinand en The National terug. Het volledige affiche vind je hieronder.

Wil je naar Lollapalooza maar dan iets dichter bij huis? Aankomende zomer is het festival ook terug te vinden in Parijs en Berlijn. 

Arctic Monkeys

De Britse indierockband Arctic Monkeys zag voor het eerst het licht in 2002 en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd. De heren hebben tot nu toe vijf albums geproduceerd en daar komt over een tijdje een zesde bij. Dat mag onderhand ook wel: het meest recente album AM dateert alweer uit 2013. Met dat album stond Arctic Monkeys op de eerste editie van Best Kept Secret, maar een jaar later ook op Pinkpop en Rock Werchter. Voor komend jaar is de band al aangekondigd voor onder andere Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Mad Cool. Na de aankondiging van Amerikaanse zaalshows en het Canadese festival Osheaga zijn de heren nu dus ook op een Amerikaans festival te zien.

Lollapalooza Chicago 2018

lolla night

Met edities in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa is Lollapalooza een van de meest bekende festivals ter wereld. Op de verschillende festivals kan je genieten van de muziek van de beste artiesten ter wereld. Hoewel de eerste editie van dit jaar afgelopen weekend in Argentinië niet vlekkeloos van start ging, mag dat de voorpret voor de overige festivals niet drukken.

Lollapalooza Chicago wordt op 2 tot en met 5 augustus gehouden in het Grant Park in Chicago. Combitickets voor vier dagen festival zijn te koop voor ongeveer € 275,- (excl.). Dagkaarten gaan binnenkort in de verkoop. De ticketprijs voor dagkaarten is nog niet bekend maar vorig jaar waren deze te koop voor ongeveer € 100,-. Dit jaar bevinden Arctic Monkeys, Bruno Mars, Jack White en The Weeknd zich onder de grote namen. Meer informatie over de komende editie is te vinden op de officiële festivalwebsite

Als je van alle geruchten op de hoogte wilt blijven kan je ons forum checken. Daar wordt elke dag druk gespeculeerd over de grootste geruchten in de festivalwereld.

Nieuwsredacteur. Wil graag veel van de wereld zien. Daarnaast fan van onder andere Frank Turner, The Airborne Toxic Event, Foo Fighters, Royal Blood en Editors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.