Depeche Mode, Gorillaz, The Killers en meer naar Lollapalooza Paris 2018

Beste Festivalacts Aller Tijden

Het tweedaagse Lollapalooza Paris maakt de eerste namen bekend voor de editie in 2018. Onder andere Depeche Mode, Gorillaz en The Killers staan eind juli in L’Hippodome De Longchamp.

Naast Depeche Mode, Gorillaz en The Killers geven namen zoals Travis Scott, Kasabian, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Parov Stelar, Years & Years en Paul Kalkbrenner acte de présence. De complete eerste lading van 37 namen vind je in onderstaande afbeelding.

De aankondiging ging gepaard met een video op het YouTube-kanaal van de Parijse editie van het festival. Het festival geeft aan nog meer namen bekend te maken. Check de aankondigingsvideo hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=PfQYJvD-P3M&feature=youtu.be

Lollapalooza

Voordat ‘Lolla’ neerstreek in Chicago was het al een rondtrekkend festival. Na successen in Noord-Amerika breidde het uit naar Zuid-Amerika. Daar is het onder meer in Brazilië en Argentinië te vinden. In 2015 mocht Berlijn de eerste Europese editie verwelkomen en in 2017 was ook Frankrijk aan de beurt. Lollapalooza Parijs is de tweede Europese versie onder de vlag van het grote Amerikaanse festival.

Lollapalooza Paris 2018

Photo: Nicko Guihal

De tweede editie van Lolla Paris vindt komend jaar plaats op 21 en 22 juli in L’Hippodome De Longchamp. Alle informatie, inclusief ticketverkoop, vind je op de website van het festival. Voor het gemak hebben we de Engelstalige variant voor je gelinkt.

Lollapalooza Paris Logo

Lollapalooza Paris 2023

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 21-23 juli 2023
Line-up
Stray Kids
Kendrick Lamar
Rosalía
Tickets Kopen