Dua Lipa en The War On Drugs naar Pukkelpop 2018

Photo: Shawn Brack

“It’s all in the details!” Met deze niet zo cryptische boodschap plaatste Pukkelpop twee stukjes artwork op hun Instagram. Artwork van Dua Lipa en The War On Drugs.

Vorige week werd bekend dat we snel nieuwe namen zouden krijgen. We houden alle kanalen van het festival dan ook nauwlettend in de gaten. Met deze reuzehint lijkt de officiële aankondiging echt nabij. Rechts zien we een stukje van de album cover van A Deeper Understanding, de nieuwe van The War On Drugs. Links onderaan krijgen we het rechteroor van Dua Lipa.

The War On Drugs

The War On Drugs werd opgericht in 2005, maar de grote doorbraak kwam pas in 2014 met het album Lost in a dream. In de jaren die volgden waren de mannen veel te vinden op festivals. Zo hebben ze opgetreden op Pukkelpop, Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. Vorig jaar bracht de band hun tweede album uit: A Deeper Understanding. Ze staan deze zomer onder andere op Sziget en Northside.

Pukkelpop 2018

Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt, België. De 33e editie van het festival vindt plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014) hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Met Kendrick Lamar is de eerste grote naam voor 2018 inmiddels bekend. Voor meer informatie over het festival en tickets ga je naar de website.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen