Advertisement

Lyrics Quiz: hoe goed ken jij de songteksten van Bruno Mars?

Bruno Mars stond al even op de line-up van Pinkpop, maar onlangs zijn daar op dezelfde dag ook Editors, Oscar And The Wolf, The Kooks, Triggerfinger, Jessie J en meer aan toegevoegd. Deze zomer sluit Bruno Mars de mainstage van Pinkpop af. Ook Werchter Boutique staat deze zomer op zijn planning, dus dansen zullen we op beide festivals sowieso. Maar kennen we de Bruno Mars songteksten wel?

De 2018-editie eindigt dus met hits als ’24K’, ‘Grenade’ en ‘Locked Up In Heaven’. Maar voor het zover is, kijken we eerst hoe het gesteld is met jouw lyrics-kennis van de Hawaiiaanse zanger. Denk jij alle alle hits mee te kunnen zingen en ieder woord goed te hebben? Let’s find out!

Bruno Mars


Met talloze singles en drie albums op zak is Peter Gene Hernandez, a.k.a. Bruno Mars, een rijzende ster. Hij haalt zijn inspiratie o.a. uit Hawaiiaanse muziek, reggae, pop, rock, R&B, soul, doo-wop en hiphop. Toen Mars zijn tweede album (Unorthodox Jukebox) in 2012 uitbracht, brak hij echt door. In 2014 scoorde hij een hit met ‘Uptown Funk’ feat. Mark Ronson en was Bruno headliner van de Superbowl halftime show. Eind 2016 kwam 24K Magic uit en bleven de hits zich opstapelen.