Noel Gallagher en meer naar Rock Werchter 2018

Photo by Lawrence Watson

Het is weer vrijdag en tijd voor Rock Werchter om uit te pakken met nieuwe namen. Vandaag maakt het festival bekend dat we dit jaar ook Noel Gallagher’s High Flying Birds en The Breeders terug gaan zien op de Belgische weide. 

En dit is nog maar het begin. Het affiche was al aardig gevuld en hier komen nu nog een hoop nieuwe namen bij. Bekijk de complete lijst met nieuwe bevestigingen hieronder!

Donderdag: Rae Sremmurd, Craig David presents TS5, Little Simz, Gang Of Youths, Jade Bird, Otzeki
Vrijdag: Air Traffic, Courteeners, Curtis Harding, Wolf Alice, Sam Fender, Isaac Gracie
Zaterdag: The Breeders, Jorja Smith, The Last Internationale, Durand Jones And The Indications, Emma Bale
Zondag: Noel Gallagher’s High Flying Birds, Parov Stelar, Post Malone, Novastar, Albert Hammond Jr, Naaz, The Academic, Warbly Jets

Het programma van Rock Werchter is daarmee helemaal compleet. Eerder werd de komst van onder meer Pearl JamThe Killers en Ben Howard bekend gemaakt. Ook zullen op het festival een aantal acts te zien zijn van eigen bodem, waaronder Triggerfinger.

Noel Gallagher’s High Flying Birds

Noel Thomas David Gallagher is een Engelse muzikant en singer-songwriter. We kennen Noel natuurlijk allemaal van Oasis, de legendarische band waarin hij samen met broertje Liam Gallagher speelde. In augustus 2009 werd de samenwerking tussen de broertjes beeïndigd. Hierna is Noel onder de naam ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’ een solocarrière begonnen. Afgelopen maand bracht de band een nieuw album uit, genaamd Who Built The Moon?.

Ter promotie van de nieuwe plaat heeft Gallagher vele shows in het vooruitzicht, waaronder ook enkele festivaloptredens. Zo is de band al aangekondigd voor onder meer Bilbao BBK Live en Neighbourhood Weekender.

Rock Werchter 2018

© Thomas Heijligers – Festileaks

In 2018 vindt alweer de 44e editie van Rock Werchter plaats. Komende zomer barst het Vlaamse festival van 5 tot en met 8 juli los. Het terrein gaat voor die tijd nog op de schop. Er wordt daar namelijk een nieuw landschapspark met veel groen en een betere afwatering gerealiseerd. De komst van onder andere Pearl JamJack WhiteGorillaz, The Killers, Franz Ferdinand en  Nick Cave & the Bad Seeds was al bekend. De kaartverkoop voor het festival is op dit moment in volle gang. Dagkaarten voor zaterdag zijn inmiddels uitverkocht.

Wil je alvast opwarmen voor de komende editie? Luister dan naar onze playlist met alle acts die tot nu toe aangekondigd zijn!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €127. Combitickets vanaf €292. Kopen