Pinkpop 2018

15 – 17 juni 2018
Landgraaf, Nederland

PINKPOP TICKETS

Pinkpop 2018 wordt de 49ste editie van het festival in Zuid-Limburg. Daarmee is het evenement in Landgraaf het oudste jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Doordat Pinksteren komend jaar erg vroeg valt, is er een aantal weken geschoven met de data. Op die manier zou Pinkpop beter in het tourschema van de grotere artiesten passen.

Pinkpop Nieuws

Pinkpop 2018 Line-up

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik Pinkpop?

Met de trein reis je naar station Landgraaf. Vanaf daar is het ongeveer een kwartiertje lopen naar het festivalterrein. Je kunt ook gebruik maken van de gratis pendelbus.

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats aan de Hereweg en bij Wereldtuinen Mondo Verde. Hiervoor worden extra kosten gerekend.

Is er een camping?

Pinkpop heeft drie campings, waar je gratis je tentje op mag zetten wanneer je in het bezit bent van een weekendticket. Als je een of meerdere dagkaarten hebt, heb je geen toegang tot de campings.

Camping A bevindt zich het dichtst bij het festivalterrein. Deze camping zit vaak vroeg vol. Camping B is de grootste camping en bevindt zich op ongeveer een kwartiertje wandelen. Camping C is weer vijf minuutjes verder. Camping A en vooral camping B bieden ‘s nachts na afloop van het reguliere programma nog extra entertainment in de vorm van DJ’s. Camping C is een rustige camping.

Waar kan ik terecht met overige vragen over Pinkpop?

Als je nog andere vragen hebt over Pinkpop, stuur ons dan gerust even een mailtje via dit contactformulier.

Meer info over Pinkpop vind je ook in onze Festivalrapporten van Pinkpop 2017, Pinkpop 2016 en Pinkpop 2015.

Pinkpop Aftermovie

Pinkpop Locatie

Pinkpop Adres

Megaland Terrein
Hofstraat 13-15
6372 XC
Landgraaf
Zuid-Limburg
Nederland

Vergelijkbare festivals