Parquet Courts, Marlon Williams en meer naar Valkhof Festival 2018

Parquet Courts
Foto: Dani Canto

De eerste 25 namen voor het Valkhof Festival 2018 zijn bekend. Onder meer Parquet Courts, Marlon Williams en Linde Schöne gaan we te zien krijgen op het gratis festival.

Valkhof Festival vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 20 juli. Traditiegetrouw valt dit samen met de Nijmeegse Vierdaagse. Naast de eerder genoemde acts zullen ook Jacin Trill, Chelsea Wolfe en Korfbal te zien zijn op het Nijmeegse festival. Voor alle nieuwe namen check je onderstaande video.

Parquet Courts

Parquet Courts
Credits: Konkurrent

De Amerikaanse band Parquet Courts wordt in 2010 opgericht in New York. De band breekt door met de tweede plaat ‘Light Up Gold’. Inmiddels heeft de band vijf albums uitgebracht en staan ze bekend om hun intense live-optredens. Met optredens op Pinkpop, Rock Werchter en Down The Rabbit Hole is de band een graag geziene gast op de festivals. 18 mei dit jaar komt het zesde studioalbum uit.

Valkhof Festival 2018

Valkhof Festival vindt tegelijk plaats met de Vierdaagseweek, dit jaar is dat van 14 tot en met 20 juli. Het festival is gratis toegankelijk. Bezoeker kunnen genieten van ongeveer 120 acts uit binnen- en buitenland. Het festival biedt voor iedereen wat, van hiphop tot house en van indierock tot garage. Vorig jaar waren onder andere Declan McKenna, The Amazons en Drugdealer te zien in Nijmegen.

Valkhof Festival Logo

Valkhof Festival 2024

Locatie
Nederland
Nijmegen, Nederland
Datum 13-19 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks