Acht kakelverse namen voor het Zeeuwse festival Vestrock! Onder andere Tom Odell en De Likt reizen komende zomer af naar Hulst.

Naast Tom Odell en De Likt zijn ook Dr Lektroluv, Jacin Trill, Green Lizard Tribute to Nirvana feat. Rudeboy, Sunstack Jones, Altobelli en JRD begin juni op Vestrock te bewonderen. De namen voegen zich bij vorige maand aangekondigde acts als Johan en My Baby. De organisatie maakte de tweede reeks namen via onderstaande video bekend.

Tom Odell

In 2016 kwam dan eindelijk het tweede album uit van de Engelse singer-songwriter. Dit album genaamd Wrong Crowd is de opvolger van het debuut waar de succesvolle hit ‘Another Love’ op is te vinden. Een hit zoals deze heeft het nieuwe album nog niet voortgebracht. Tom Odell laat met het nummer ‘Constellations’ wel zien dat hij schitterende pianoliedjes blijft schrijven. Met het nummer ‘Magnetised’ toont hij daarnaast de durf om uit te pakken. De Engelsman is komende zomer onder andere te zien op Werchter Boutique en Vestrock.

Vestrock 2018

Vestrock vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 3 juni in Hulst. De laatste dag van het festival staat traditiegetrouw in het teken van de jongste festivalfans met Vestrock Junior. In de afgelopen paar jaar stonden onder andere Limp Bizkit en Biffy Clyro al op het affiche.

Voor het festival zijn verschillende tickets verkrijgbaar. Een combiticket voor de vrijdag en zaterdag kost je € 65,-. Daarnaast zijn dagtickets beschikbaar: de vrijdag kost € 45,-, voor de zaterdag leg je € 50,- neer. Ook zijn er Vestrock Junior-tickets (zondagmiddag), deze kaarten kosten € 25,-. Voor de campingovernachting van vrijdag op zaterdag betaal je € 15,-. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.