Advertisement

Absynthe Minded en meer voor Rock Olmen 2018

Absynthe Minded press

De volledige line-up voor Rock Olmen 2018 is bekend. Het festival weet zich verzekerd van optredens van onder meer Absynthe Minded en Faces On TV.

Rock Olmen is zeker niet het grootste festival van België, maar staat wel garant voor een goede sfeer en een mooie line-up. Het festival weet elk jaar een gevarieerd programma neer te zetten, waarbij de nadruk ligt op bands van eigen bodem.

Dit jaar pakt de organisatie uit met onder meer indierock met jazzinvloeden van Absynthe Minded, pop van Faces on TV en hardstyle uit de hoek van DJ Yolotanker. Daarnaast geven ook Newmoon, False Heads en Portland acte de présence. Nog niet overtuigd? Check dan onderstaande video voor alle de gehele line-up.

Oja, en hadden we al genoemd dat een combiticket maar € 15,50 (incl.) kost?

Absynthe Minded

Absynthe Minded was oorspronkelijk een eenmansband van Bert Ostyn, maar is snel uitgegroeid tot een vierkoppige formatie. De band bracht in 2003 de debuut-EP History Makes Science Fiction uit, waarna nieuw materiaal zich snel achter elkaar opvolgde. Inmiddels staat de teller alweer op zeven albums, waarvan Jungle Eyes (2017) de meest recente plaat is.

Rock Olmen 2018

Het is inmiddels al 28 jaar geleden dat de eerste editie van Rock Olmen werd georganiseerd. Het festival ontstond als een onderdeel van de parochiefeesten van de plaatsen Olmen en Stotert in België. Sindsdien wordt het nog ieder jaar gehouden. En met succes, want Rock Olmen is nog steeds een van de leukste, kleine festivals uit de regio.

Dit jaar vindt Rock Olmen plaats op 26 en 27 juli. Onder meer Absynthe Minded, Faces on TV en Newmoon zijn van de partij. Tickets zijn inmiddels al te koop en kosten slechts € 15,50. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de officiële festivalwebsite, dus voor meer informatie kun je het beste terecht op de Facebookpagina.