Advertisement

WINNEN: 2 tickets voor Rock Olmen met o.a. Marble Sounds

De Belgische goedheid van Rock Werchter en de voorspellende gaves van Lowlands, maar dan in zakformaat: dat is Rock Olmen. Ontdek één van de leukste festivalletjes van België en ook niet onbelangrijk: maak kans op kaarten!

We zitten middenin dat heerlijke festivalseizoen. De tijd om met tienduizenden mensen richting de weides te trekken voor een pils, partytenten en een hoop goede muziek. Naast de grote, rijkelijk gevulde festivals zijn er ook een hoop kleinere, vernieuwende en tevens bloeiende festivalletjes te ontdekken. Rock Olmen is na deze editie 26 zomers jong en heeft al een hoop mooie affiches mogen delen. Zo stonden onder meer Triggerfinger, the Boxer Rebellion, Blaudzun, Oscar & the Wolf in de beginfase van hun carrière op het Belgische festival.

Dit jaar vind je op 28 en 29 juli weer een hoop jonge bandjes en DJ’s op het festival nabij Olmen, maar ook grotere namen als Marble Sounds, Equal Idiots en Discobar Galaxie. De volledige line-up voor het festival check je hier. Het festival is ook nog eens goed voor de portemonnee: een kaartje kost slechts €10,90 inclusief servicekosten en de camping is gratis. Tickets zijn hier te verkrijgen. Wil je jezelf een paar biertjes besparen? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op 1×2 tickets!

[button color=”red” size=”medium” link=”http://eepurl.com/b9lNsP” target=”_blank”]Ja, ik wil die kaarten![/button]

Je kunt meedoen tot maandag 18 juli. Daarna kiezen we willekeurig een winnaar.