Canshaker Pi, Faces On TV en anderen naar Into The Great Wide Open 2018

Into The Great Wide Open 2016

Into The Great Wide Open completeert het programma met een rij nieuwe namen. Onder andere Canshaker Pi, Faces On TV, Joost en DJ St. Paul spelen eind augustus op Vlieland.

Daarnaast zijn ook Leafs, Joost van Bellen, Pitou en Boy Azooga aan het programma toegevoegd. Naast de laatste namen maakt de organisatie ook het blokkenschema bekend. Na de bekendmakingen van onder andere Django Django, The Vaccines, Roisin Murphy, Jeff Tweedy, Damien Jurado en Destroyer kan het puzzelen voor de festivalgangers dus beginnen.

https://www.facebook.com/intothegreatwideopenvlieland/videos/10157754719964569/

Canshaker Pi

De Nederlandse rockers van Canshaker Pi gaan Vlieland tot op de grondvesten laten trillen. De band liet dit jaar al een diepe indruk achter op Retropop en Eurosonic/Noorderslag. Ook werden eerder festivals als Lowlands, Paaspop en Best Kept Secret aangedaan. Begin van het jaar bracht de band hun tweede langspeler Naughty Naughty Violence uit.

Into The Great Wide Open 2018

Into The Great Wide Open 2016
Into The Great Wide Open vindt in 2018 plaats van 30 augustus tot en met 2 september en zal ook dit jaar op Vlieland worden gehouden. Naast de intieme sfeer en een diverse muziekprogrammering richt het festival zich ook op de culturele omlijsting. De liefhebber kan er bijvoorbeeld zijn hart ophalen aan een kunstroute door het Vlielandse bos of de smaakpapillen strelen bij een van de foodtrucks. Vorig jaar stonden onder andere Spinvis en Fresku op het podium. Dit jaar behoren Jeff Tweedy, Damien Jurado en Destroyer tot de bevestigde namen. Tickets waren ook voor de komende editie binnen mum van tijd uitverkocht.