Daar is het Nederlandse optreden van Ben Howard. De Britse singer-songwriter reist op 7 juli af naar AFAS Live voor een show in het teken van zijn nieuwe album.

Het optreden vindt plaats in het weekend van Rock Werchter, waar Ben Howard komende zomer ook te vinden is. Tijdens het optreden gaan we ongetwijfeld nieuw materiaal te horen krijgen. Een maand eerder komt namelijk het derde album uit, genaamd Noonday Dream. De eerste single van het album is al uit. ‘A Boat To An Island On The Wall‘ was gisteren voor het eerst op BBC Radio te horen.

Ben Howard

ben howard
Ben Howard

Eigenlijk heeft Ben Howard geen introductie meer nodig. Na zijn debuutalbum Every Kingdom is hij niet meer weg te denken uit de huidige singer-songwriter scene. Dat was mede te danken aan het succes van nummers als ‘Keep Your Head Up’ en ‘The Fear’. In het najaar van 2014 verscheen zijn tweede album, I Forget Where We Were. Met dat album stond hij in 2015 op onder andere Lowlands en Glastonbury. Na die tour ging de Brit zich richten op het project A Blaze of Feather, maar nu keert hij onder eigen naam terug op het hoogste podium.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?