Florence + the Machine, Chvrches en meer naar Biggest Weekend Swansea 2018

Weer een aantal nieuwe namen voor het Britse Biggest Weekend. Florence + the Machine, Chvrches en vele anderen zijn toegevoegd aan de fantastische line-up.

Als Taylor Swift, Sam Smith en 30 Seconds To Mars nog niet genoeg zijn om je te overtuigen voor Biggest Weekend Swansea, dan moeten de nieuwe namen dat zeker doen. Naast Florence + the Machine en Chvrches komen ook Jason Derulo en Bastille naar het Britse festival. Hieronder alle nieuw aangekondigde namen:

Florence + The Machine

De Britse band Florence + The Machine brak door dankzij het welbekende SXSW Festival. Festivaloptredens op onder meer Glastonbury en Reading & Leeds Festival waren het gevolg. Daarna ging het snel. Het debuutalbum Lungs, met daarop hits als ‘Kiss With a Fist’ en ‘You’ve Got The Love’, was een doorslaand succes. Inmiddels heeft de band drie studioalbums op zak met daarop een arsenaal aan meezingers. Het vierde album kunnen we nog dit jaar verwachten.

Florence Welch is een geboren frontfrouw. Tijdens de energieke optredens rent ze van links naar rechts over het podium, knuffelt ze het publiek en predikt ze wereldvrede en liefde voor de medemens. Dit alles maakt dat zij één van de meest invloedrijke vrouwen is in de hedendaagse muziekindustrie.

Biggest Weekend

The Biggest Weekend 2018 wordt gepresenteerd door BBC Radio. Het festival vindt plaats van 25 t/m 28 mei. In plaats van het festival op één terrein te houden, wordt The Biggest Weekend 2018 maar liefst op vier terreinen gehouden. Deze vier terreinen zijn ook nog eens verspreid over vier verschillende landen: de vier landen van het Verenigd Koninkrijk. The Biggest Weekend wordt gehouden in Belfast, Conventry, Swansea en Perth. Een ticket voor een dag voor één locatie kost € 20,-. Voor meer informatie over het festival kun je de website raadplegen.