Een nieuwe naam voor EXIT Festival 2018. ’s Werelds nummer één dj, Martin Garrix, is toegevoegd aan de line-up van het Servische festival.

De Nederlandse dj zorgt samen met David Guetta voor de afsluiting van EXIT Festival 2018. Dat belooft alvast een knallend einde van het festival te worden. Gelukkig valt er voor die tijd ook nog genoeg te beleven op het Servische festival. Zo kun je genieten van optredens van onder meer Ziggy Marley, Grace Jones en Migos.

Nog niet overtuigd? Wij hebben enkele redenen op een rijtje gezet waarom jij toch echt een keertje naar EXIT moet afreizen. Check ze snel!

Martin Garrix

Eigenlijk behoeft Martin Garrix geen introductie meer. De huidige (en meervoudige) nummer één dj van de wereld is pas 22 jaar, maar staat al enkele jaren aan de top. Met hits als ‘Animals’, ‘In The Name Of Love’ en ‘Scared To Be Lonely’ weet hij het festivalpubliek wel in te pakken. Dit jaar is de Nederlander onder meer te zien op We Are Electric, Balaton Sound en Tomorrowland.

EXIT Festival 2018

EXIT 2018 vindt plaats van 12 tot en met 15 juli in Servië. Dit jaar zijn daar onder andere Migos, David Guetta en Fever Ray te zien. Naast de sterk line-up is ook de locatie een echt pluspunt van het festival. De nachtelijke sferen in en rondom het Fort van Petrovaradin maken de festivalervaring compleet.

Tickets voor het gehele festival (inclusief camping en busreis) kosten € 270,-. Er zijn ook dagkaarten verkrijgbaar, deze kosten €36,-. Voor meer informatie kun je de website raadplegen.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.