Martin Garrix, Mura Masa en meer naar We Are Electric 2018

Gloednieuwe namen voor We Are Electric 2018! De organisatie maakte zojuist namelijk bekend dat Martin Garrix en Mura Masa dit jaar naar het Velderbos in Boxtel afreizen.

Het optreden van Martin Garrix op We Are Electric is zijn enige optreden in Nederland komende zomer. Het festival maakt vandaag ook bekend wie verschijnen op de speciale podia van onder meer Netsky en Oliver Heldens. Zo halen de DJ’s onder meer Martin Solveig en Camo & Krooked naar het Velderbos. Hieronder vind je de 24 nieuwe shows voor het Brabantse festival:

Met de nieuwe namen begint de lineup van We Are Electric al goed opgevuld te raken. Eerder werden al diverse grote namen aangekondigd, waaronder Eric Prydz, Paul KalkbrennerThe Prodigy en Justice. Naast deze internationale topacts is er nog genoeg talent van Nederlandse bodem te bewonderen, zoals Oliver Heldens, De Jeugd Van Tegenwoordig en Noisia.

Martin Garrix

Martin Garrix is een 20-jarige Nederlandse dj met een indrukwekkend repertoire. Naast dat hij veel succesvolle singles heeft mogen uitbrengen, mocht de DJ een hoop awards in ontvangst nemen. Daarnaast werd hij in 2016 benoemd tot nummer-1 dj van de wereld. Vorig jaar vonden we de Nederlandse superster op ons eigen Pinkpop, het I-Days Festival en Den Store Sommerfesten.

We Are Electric 2018

We Are Electric 2018 vindt plaats van 6 tot en met 9 juli. Dit is dit jaar op een nieuwe locatie zijn; het festival verhuist namelijk naar het Velderbos in Boxtel. Elk jaar zijn op We Are Electric weer de vetste elektronische acts te zien. Voor 2018 staan onder meer The Prodigy, Justice en Netsky op het programma.

De reguliere kaartverkoop is inmiddels begonnen. Op dit moment zijn er nog early bird-tickets van €89,- verkrijgbaar. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite. Wil je weten hoe het vorig jaar was op We Are Electric? Check dan ons festivalrapport.