Grace Jones naar EXIT Festival 2018

By Bruce Baker via Wikimedia Commons

Een nieuwe naam voor het EXIT Festival! Via Facebook laat het festival weten dat Grace Jones naar het festival komt. 

De Jamaicaanse sluit zich aan bij een line-up vol met ijzersterke namen. Eerder werden namelijk al David Guetta en Ziggy Marley bevestigd. Grace Jones is niet de laatste naam voor het Servische festival. Het affiche is nog lang niet compleet en op de site staat dan ook dat er nog vele acts zullen volgen. Wie hoop jij dat er nog bevestigd worden voor EXIT?

 

Grace Jones

Multitalent Grace Jones timmert inmiddels al heel wat jaren aan de weg. Ruim veertig jaar geleden, in 1977, verschenen de eerste singles, ‘I Need A Man’, ‘Sorry’ en ‘That’s The Trouble’, van de Jamaicaanse. Het nummer ‘La vie en rose’ (een cover van Édith Piaf) werd haar eerste echte Europese hit. In 1981 bracht Jones het album Nightclubbing uit. Zowel artistiek als qua noteringen is dit haar meest succesvolle album. Bekende hits van dit album zijn ‘I’ve Seen That Face Before’ en het dansnummer ‘Pull Up To The Bumper’.
Grace Jones is geen onbekende op festivals. Zo trad ze in 2015 onder meer op tijdens het Belgische Cactusfestival en was Rock Zottegem een jaar later aan de beurt.

EXIT Festival

Exit 2018 vindt plaats van 12 t/m 15 juli in Servië. Op Exit zijn onder andere Migos, David Guetta en Ben Klock te zien. Naast de sterk line-up is ook de locatie echter de moeite waard. Het festival vindt plaats in het Petrovaradin fort, wat de sfeer uniek maakt. Tickets voor het gehele festival (inclusief camping en busreis) kosten € 270,-. Er zijn ook dagkaarten verkrijgbaar, deze kosten €36,- . Voor meer informatie kun je de website raadplegen.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.