My Baby, Lamb, Joep Beving en meer naar Camp Moonrise 2018

Het nieuwe festival Camp Moonrise heeft het volledige programma bekendgemaakt voor haar eerste editie. Onder meer My Baby en Joep Beving maken hun opwachting op het Veluwse festival.

Ook onderstaande namen zijn aanwezig op Camp Moonrise 2018:

 • My Baby
 • Lamb
 • Seun Kuti & Egypt 80
 • Tamino
 • Joep Beving
 • Gilles Peterson
 • Kenny Dope (Masters at Work)
 • Antal
 • Hot Chip Megamix
 • Joy Orbison
 • Joost van Bellen

Check de poster voor de volledige line-up.

Daarnaast heeft Camp Moonrise de randprogrammering bekendgemaakt. Duncan
Stutterheim, Jules Deelder, Akwasi en Tim den Besten zullen als sprekers op het festival staan. Ook aan liefhebbers van restaurants is er gedacht, er worden namelijk op het festival food talks, wijnproeverijen, pop-up restaurants, foodtrucks, workshops en demonstraties georganiseerd. Verder zijn er allerlei wellness-, kinder- en andere activiteiten als sokworstelen en karaoke. Genoeg te doen dus! Het volledige programma kan je vinden op de website.

My Baby

My Baby is een internationaal succesvol trio gevormd door broer en zus Joost en Cato van Dyck. Ze worden aangevuld door de Nieuw-Zeelandse bassist Daniel Johnston. De band staat bekend om hun fantastische liveshows die menig criticus heeft overtuigd. Pinkpop, Down The Rabbit Hole, Glastonbury en Isle Of Wight. Noem het op of My Baby heeft er op het podium gestaan. Ook komende zomer staan ze niet stil. Het trio staat onder ander op AppelpopVestrock en Dauwpop.

Camp Moonrise 2018


Camp Moonrise wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd van 22 tot en met 24 juni 2018. Het wordt gehouden aan het meer van Bussloo op de Veluwe. Naast het muziekprogramma zijn er gedurende het weekend ook allerlei activiteiten te doen op het gebied van theater, kunst, eten en nog veel meer. Weekendtickets inclusief camping zijn verkrijgbaar vanaf 117 euro. Bekijk de website voor meer informatie.