Pukkelpop 2018 bevestigt gelekt affiche

Festivalacts Top 100 van 2015
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Gisterenavond laat kwam er toch nog groot nieuws binnen. N.E.R.D lekte het affiche van Pukkelpop met zeker 90 nieuwe namen. Nu bevestigt het festival zelf ook alle acts.

Naast de gelekte acts staan ook Incubus, La Dispute en Tom Trago op het festival. Ook werden Jacin Trill en Madensuyu niet door N.E.R.D aangekondigd. Daarnaast is Tamino van speeldag verplaatst ten opzichte van het gelekte affiche. James Holden en Sam Paganini ontbreken tussen de door Pukkelpop bevestigde artiesten.

Op het affiche vinden we naast de al eerder bekendgemaakte namen ook de headliners van dienst. Oscar and the Wolf, Travis Scott en Imagine Dragons worden onthuld. Daarnaast vinden we ook Flogging Molly terug op de line-up. Zij maakten zelf hun komst bekend. Ook Rhye wordt door het festival aangekondigd. Ook de Canadees onthulde zelf zijn komst. Check hieronder het volledige affiche van komende editie:

Oscar And The Wolf

strange entity

De band is de afgelopen jaar druk bezig geweest in de studio en met resultaat: de nieuwe plaat is af! Met een nieuwe plaat op zak was Oscar And The Wolf op vele festivals te vinden. De band stond onder meer op Rock WerchterDown The Rabbit Hole en Lokerse Feesten. Het nieuwe materiaal zal hierbij ongetwijfeld ten gehore worden gebracht op Pinkpop. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en co. is verrekte lastig.

Pukkelpop 2018

Bron: Facebook Pukkelpop

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt, België. De 33e editie van het festival vindt plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014) hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Met onder andere Kendrick Lamar en Arcade Fire zijn de grote namen voor 2018 inmiddels bekend. Voor meer informatie over het festival en tickets ga je naar de website.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen