Oscar and the Wolf naar Pinkpop 2018

Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Yes! Een nieuwe naam voor Pinkpop 2018. Niemand minder dan Oscar and the Wolf zal komende zomer naar het zuiden om op te treden in Landgraaf.

Vandaag volg je de Pinkpop Perspresentatie live via Festileaks!

Dagblad De Limburger weet te melden dat Oscar and the Wolf vanmiddag bekend wordt gemaakt tijdens de perspresentatie. De Belgische band zal op de laatste dag van het festival spelen. Met deze nieuwe naam is opnieuw een klein tipje van de sluier opgelicht. Andere namen op het affiche van Pinkpop zijn onder meer Editors en Nothing But Thieves. De headliners van 2018 zijn Bruno Mars, Foo Fighters en Pearl Jam.

Oscar And The Wolf

strange entity

De band is de afgelopen jaar druk bezig geweest in de studio en met resultaat: de nieuwe plaat is af! Met een nieuwe plaat op zak was Oscar And The Wolf op vele festivals te vinden. De band stond onder meer op Rock WerchterDown The Rabbit Hole en Lokerse Feesten. Het nieuwe materiaal zal hierbij ongetwijfeld ten gehore worden gebracht op Pinkpop. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en co. is verrekte lastig.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt aankomend jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is wederom niet tijdens Pinksteren en ook twee weken later dan vorig jaar. De komende editie zijn Foo FightersBruno Mars en Pearl Jam de headliners! Daarnaast reizen Editors en Nothing But Thieves ook naar Landgraaf komende zomer. Op 21 februari weten we eindelijk wat op het volledige affiche van het festival staat. Dan is de jaarlijkse perspresentatie in Paradiso. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari kun je een ticket voor het festival bemachtigen.

Kun jij niet wachten op het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de rest van de line-up. Check daarnaast ook zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!

Ben je al helemaal in de Pinkpop-sfeer en wil je de teksten van nummers oefenen? In onderstaande afspeellijst vind je alle artiesten die komend jaar op het festival te vinden zijn.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen