Welcome To The Village 2018 presenteert Jungle By Night en meer

Jungle By Night
Foto: Hub Dautzenberg

Welcome To The Village laat van zich horen. Het festival maakt vandaag 12 nieuwe namen bekend voor komende zomer. Onder meer Jungle By Night en Wende zijn in Leeuwarden te vinden.

Daarnaast weten De Likt en Akua Naru hun weg naar het Friese festival te vinden. Eerder werden onder meer JOHAN, Mark Lanegen en Warhaus al bevestigd. Thomas Azier moest zijn show helaas afzeggen. Hieronder vind je alle nieuwe aankondigingen voor Welcome To The Village.

Jungle By Night

Jungle By Night is een Amsterdamse band die bekend staat om het mixer van diverse stijlen. Van afrobeat tot rock, de 9-koppige band krijgt het voor elkaar. Jungle By Night werd in 2009 opgericht en kon met een album op zak in 2011 al op uitgebreide festivaltournee. Inmiddels heeft de band al optredens over de hele wereld op haar CV staan, waaronder Glastonbury en Sziget. Dit jaar is het negental met een nieuw album opnieuw op de festivals te vinden.

Welcome To The Village 2018

Foto: Welcome to The Village

Het festival Welcome To The Village vindt komende zomer plaats van 19 tot en met 22 juli. Locatie van het spektakel is ook komend jaar recreatiegebied de Groene Ster, net buiten Leeuwarden. Dit ondanks eerdere berichten over een mogelijke verhuizing. Je kunt het hele weekend genieten van optredens van Mark Lanegan, Warhaus en JOHAN.  Voor € 99,- heb je een combiticket inclusief camping. Een weekendticket zonder camping kost € 79,-. Vanaf 1 juni wordt dit een tientje duurder. Wil je één dag van het festival meepikken? Prijzen voor dagkaarten variëren tussen de €45,- en €60,-. Meer informatie over het festival vind je hier.