Thomas Azier zegt optreden Welcome To The Village 2018 af

Slecht nieuws voor de fans van singer-songwriter Thomas Azier. De artiest heeft zijn optreden op het Friese festival Welcome To The Village deze zomer afgezegd. 

In een uitgebreide verklaring via het festival geeft de geboren Fries aan het heel erg te vinden dat hij juist deze show moet afzeggen. Op dit moment is hij erg druk met zijn nieuwe album. Helaas is er meer tijd nodig om alles te perfectioneren. Azier geeft aan hopelijk volgend jaar wel deel uit te maken van Welcome To The Village.

De organisatie is druk bezig met het vinden van een vervanger. Deze vervanger zal toegevoegd worden aan de bestaande line-up met onder andere Declan McKenna, Mark Lanegan, Warhaus en Johan.

Thomas Azier

De Friese Thomas Azier bracht in 2014 zijn debuutplaat Hylas uit. Op deze synth-pop-rock plaat zijn diverse Europese invloeden te horen. Deze diversiteit zorgt ervoor dat hij meteen een internationale fanbase heeft opgebouwd. In 2016 werd Rouge uitgebracht, zijn tweede album. Hits zoals ‘Gold’, ‘Talk To Me’ en ‘Babylon’ zijn terug te vinden op deze albums. Afgelopen jaar was de zanger onder andere te zien op Best Kept Secret Festival en de 3FM awards. Op dit moment is Azier druk bezig met het afronden van zijn nog titelloze derde plaat.

Welcome To The Village 2018

Foto: Welcome to The Village

Het festival Welcome To The Village vindt komende zomer plaats van 19 tot en met 22 juli. Locatie van het spektakel is ook komend jaar recreatiegebied de Groene Ster, net buiten Leeuwarden. Dit ondanks eerdere berichten over een mogelijke verhuizing. Je kunt het hele weekend genieten van optredens van Mark Lanegan, Warhaus en Johan.  Voor € 99,- heb je een combiticket inclusief camping. Een weekendticket zonder camping kost € 79,-. Vanaf 1 juni wordt dit een tientje duurder. Wil je één dag van het festival meepikken? Prijzen voor dagkaarten variëren tussen de €45,- en €60,-. Meer informatie over het festival vind je hier.