Artist Quiz: Hoe goed ken jij Editors?

Photo: Rahi Rezvani

Vorige maand bracht Editors hun zesde studioalbum Violence uit. Een release als deze gaat natuurlijk hand in hand met festivalbezoekjes. Zo is de band deze zomer te zien op o.a. Pinkpop en TW Classic. Maar wat weet jij eigenlijk over de band? Je checkt het in de Artist Quiz!

Vijf vragen over één artiest of band volgens een vast stramien: ‘Wie?’, ‘Wat?’, ‘Wanneer?’, ‘Welk?’ en ‘Waar?’. Vandaag staan Tom Smith en co op het menu in de Artist Quiz. Ken jij de band op je duimpje of is het maken van deze quiz sociale-zelfmoord? Doe de Artist Quiz en kom erachter.

Editors

editors
Photo: Rahi Rezvani

De vijfkoppige Engelse rockband Editors vindt zijn oorsprong in het jaar 2002. In 2005 verscheen het eerste Editors album, The Back Room, met als grote hitsingle ‘Munich’. Dertien jaar en zes albums later is de Britse band niet meer uit het festivalcircuit weg te denken. Met de tour rond hun zesde en meest recente studioalbum Violence kun je al zien in Antwerpen en Amsterdam. In 2018 zijn de mannen onder meer te zien op Ejekt Festival, Juicy Beats, Pinkpop en TW Classic. Waar hoop jij ze komende festivalzomer nog meer te zien?