Central Park 2018 heeft de app voor de aankomende editie gelanceerd. Bezoekers hebben hierdoor altijd de belangrijkste informatie over het festival op zak. 

In de nieuwe app van het festival, ontwikkeld door Woov, kan je niet alleen de timetable en plattegrond bekijken. Via de app kan je ook zien waar je vrienden zijn. Zo hoef jij nooit meer je vrienden te zoeken op een festival.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

De app is hier te downloaden.

Central Park 2018

Na een succesvolle eerste editie vindt Central Park Festival in 2018 opnieuw plaats. Het festival wordt gehouden op Festivalpark Down Under in Utrecht op zaterdag 26 mei 2018. Onder andere Kensington, Chef’Special en Anouk zijn op het festival te zien. Meer informatie is te vinden op de website van Central Park. Tickets scoren voor het festival is helaas niet meer mogelijk. Het festival is namelijk uitverkocht.