Advertisement

FYF Fest 2018 gecanceled

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Dikke pech voor mensen die een ticket hebben bemachtigd voor FYF Fest. Het festival, met onder meer Florence + The Machine en The xx, gaat dit jaar niet door. 

De organisatie van het festival maakte zondag op de sociale kanalen bekend dat deze editie van FYF Fest niet doorgaat. Wel geeft een deel van de al aangekondigde artiesten speciale shows in Los Angeles. Middels onderstaand statement werd het nieuws de wereld ingebracht:

De organisatie stelt dat ze de fans dit jaar niet de ervaring kunnen bezorgen die ze zouden willen. Een mogelijke andere reden is de tegenvallende kaartverkoop dit jaar, meldt Pitchfork. De line-up kende echter wel grote namen zoals Florence + The Machine, The XX en Future. Welke artiesten van het affiche nog een optreden geven in Los Angeles, heeft de organisatie nog niet bevestigd. Wél krijgen alle mensen met hun ticket hun geld terug.

FYF Fest 2018

FYF Fest 2018, afkorting voor ‘Fuck Yeah Fest’, is een festival in Los Angeles. Het zou dit jaar plaatsvinden op 21 en 22 juli. In de afgelopen jaren hebben al heel wat grote namen het affiche van FYF Fest gesierd. Zo stonden in 2017 onder andere Frank Ocean, A Tribe Called Quest en Nine Inch Nails op het podium. Dit jaar was het de beurt aan The XX, Florence + The Machine en Future, maar dat gaat helaas niet door. Of het festival in 2019 weer een vervolg krijgt, is nog niet bekend.