Indian Summer 2018 maakt eindelijk weer nieuwe namen bekend! Nick & Simon, Supergaande en Anbu Gang zijn van de partij op het Langedijkse festival deze zomer.

Maar dat is nog niet alles. Het festival maakt naast deze verse namen namelijk ook nog eens het tijdschema bekend voor de Main Stage, Turn Up Stage en Barbapapa. Wil je alvast beginnen met puzzelen? Bekijk dan het tijdschema hieronder!

Nick & Simon

Nick & Simon is een van de bekendste duo’s binnen de Nederlandse popmuziek, bestaande uit Nick Schilder en Simon Keizer. Het duo bestaat sinds 2006 en bracht in datzelfde jaar gelijk hun eerste album uit, genaamd Nick & Simon. De jaren daarna volgden er nog vele hits als ‘Pak Maar Mijn Hand’, ‘De Soldaat’ en ‘Rosanne’. Met deze hits verkochten de Volendammers meermaals Symphonica in Rosso uit. Daarnaast zijn ze ook op festivals nog altijd een graag geziene gast.

Indian Summer 2018

Op 29 en 30 juni 2018 viert het Indian Summer festival haar zeventiende editie. Zoals altijd is de locatie het evenemententerrein Geestmerambacht in het Noord-Hollandse Langedijk. Er staat doorgaans veel nationaal talent op de podia van Indian Summer. Zo stonden vorig jaar Chef’Special, Broederliefde en Kensington nog bovenaan het affiche. Broederliefde is dit jaar weer van de partij, net als Di-Rect en Lil Kleine. Tickets voor aankomende editie zijn nog volop verkrijgbaar via de officiële festivalwebsite! Dagtickets zijn vanaf €45,- verkrijgbaar, terwijl weekendkaarten vanaf €65,- verkocht worden.