Lyrics Quiz! Hoe goed ken jij de songteksten van Queens Of The Stone Age?

Nederland en België mogen zich klaarmaken om op hun grondvesten te daveren, want deze zomer staat Queens Of The Stone Age op de festivals. De band passeert langs Down The Rabbit Hole en Rock Werchter. Ben jij klaar om mee te zingen? We testen het in de Lyrics Quiz! 

Vorig jaar kregen we met Villains de zevende langspeler van Queens Of The Stone Age. Er is dus meer dan genoeg materiaal om uit te kiezen. Heel wat van de nummers uit de quiz stonden in jullie top tien Best Tracks van de band, dus het zou kinderspel moeten zijn. Moest het toch tegenvallen? Dan kan je in dit artikel misschien wel ergens een hint vinden…

 Queens Of The Stone Age

Queens Of The Stone Age werd opgericht in 1996 in Palm Desert, Californië. Inmiddels heeft de band al zes albums op zak, met Villains (uit augustus 2017) als meest recente wapenfeit. Ter promotie van dat album is de band ook druk met touren. Zo is QOTSA dus in 2018 ook op de festivals te zien.

20 Best Tracks op Spotify

We vroegen een tijdje geleden naar jullie favoriete QOTSA nummers. Check deze Best Tracks en nog veel meer heerlijke lijstjes op ons Spotify-account.