Stel je vragen aan Roosmarijn Reijmer van Best Kept Secret

1377
Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

Grijp je kans om alles te weten te komen over Best Kept Secret! Festileaks bezoekt volgende week Roosmarijn Reijmer van het Brabantse festival om haar het hemd van het lijf te vragen. En dat doen we met jouw input!

Nog maar een maandje voordat we met z’n allen richting de Beekse Bergen vertrekken. Dat we helemaal los gaan op acts als Arctic Monkeys, The National en LCD Soundsystem is een zekerheidje, maar misschien zit je nog wel met die ene dringende vraag. Hoe moeilijk was het om zo vroeg in het seizoen goede acts te krijgen? Waar staat de bitterballenkraam dit jaar? Niets is te gek, stel je vraag over Best Kept Secret en wie weet wordt jouw vraag wel beantwoord! Misschien krijgen we zelfs wel een tipje van de sluier over dat geheimzinnige vraagteken op het onlangs verschenen blokkenschema.

Festileaks gaat de komende tijd verschillende festivalorganisaties af om jouw prangende vragen te stellen. We geven jullie – festivalliefhebbers pur sang – de kans om de vragen in te sturen. Voor de eerste editie trappen we af met hoofd Marketing en Creatie van Best Kept Secret: Roosmarijn Reijmer.

Stel jouw vraag aan Roosmarijn Reijmer

Foto door: Jelmer de Haas

Je kunt onderaan deze pagina je vraag achterlaten. Van de allerleukste, beste en grappigste vragen maken we een selectie die we gaan stellen aan Roosmarijn. Je hebt nog even tijd om na te denken, tot en met zaterdag 12 mei staan de lijnen voor je open. Kom maar op met die vragen!

    Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

    Festileaks Festivalvakantie 2022

    Verliefd op festivals en verslaafd aan concerten. Door vrienden ook wel 'De Ticketmaster' genoemd. Organisator van het leukste festival van Noord-Holland; ReMind The Gap.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.