Het lijkt vandaag op blokkenschema dag. Best Kept Secret 2018 heeft het blokkenschema bekend gemaakt. Eerder vandaag onthult ook Pinkpop het tijdschema

Dilemma’s, dilemma’s, dilemma’s, dat is de uitkomst van het blokkenschema van Best Kept Secret. Alex Cameron en Vince Staples treden tegelijk op op de zaterdag. Zondat moet je onder andere een keuze maken tussen Mogwai en Superorganism. Tijdens de optredens van de artiesten op de stage 1 spelen er geen andere artiesten. Dat betekent dat je met een gerust hart van Arctic Monkeys, The National en LCD Soundsystem kan genieten.

Wat opvalt is dat er iedere dag een groot vraagteken in het tijdschema te vinden is. Het lijkt er daardoor op dat het festival nog een goed bewaard geheim in petto heeft.

Het complete blokkenschema kan je vinden op de site. Leuke bijkomstigheid: op de site kun je je eigen timetable samenstellen. Alle artiesten die je graag wilt zien kun je in je eigen gepersonaliseerde blokkenschema zetten.

Best Kept Secret

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2018 vindt de zesde editie van Best Kept Secret plaats. Op 8,9 en 10 juni strijkt het festival neer op de Beekse Bergen. De headliners voor de aankomende editie zijn Arctic Monkeys, The National en LCD Soundsystem. Verder zien we bijvoorbeeld ook Agnus & Julia Stone, Johan, Future Islands, Slowdive, CHVRCHES en Father John Misty terug. Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn inmiddels uitverkoct. Wacht dus niet te lang met het kopen van je weekendticket, deze zijn op dit moment nog wel beschikbaar. Ook zijn kaarten voor de zondag nog te verkrijgen.

Meer informatie over Best Kept Secret vind je op de website van het Brabantse festival. Check daarnaast ook zeer zeker onze app in de Apple Store of de Google Play Store, daarmee blijf je op de hoogte van het laatste festivalnieuws!