Voorverkoop Coachella 2019 start vrijdag

Courtesy of Coachella – Roger Ho @ Coachella 2017

Eén van de bekendste festivals ter wereld vond afgelopen maand nog plaats, maar maakt zich nu al weer op voor komend jaar. Koop vanaf vrijdagavond je tickets voor Coachella 2019!

Als je er komend jaar bij wil zijn moet je de datum en tijd maar goed in je agenda zetten. Het festival verkoopt elk jaar namelijk steevast in no-time uit. De officiële voorverkoop voor het Amerikaanse festival start op vrijdag 1 juni om 11:00 uur. In Nederlandse tijd is dat vrijdagavond pas, om 20:00 uur.

Coachella 2019

Het meest gehypete festival van de wereld strijkt elk jaar neer in de Amerikaanse staat Californië. Het festival vindt twee weken achter elkaar plaats, met dezelfde line-up. Alle beroemdheden, vloggers en artiesten zijn hier wel eens geweest, en je vind er alle nieuwe trends voor het komende jaar. Ook de line-up zit nooit tegen. Afgelopen jaar waren onder meer Beyoncé, The Weeknd en Eminem van de partij. Namen voor volgend jaar zijn nog niet bekend. Voor meer informatie over Coachella kun je terecht op de festivalsite.

Coachella Logo

Coachella 2025

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 11-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen