Foo Fighters vierde zaterdagavond dan eindelijk hun terugkeer op Pinkpop. Een show waarin zij hun grootste hits speelden, maar ook nieuwe tracks als ‘Run’, ‘Sunday Rain’ en ‘Dirty Water’ ontbraken niet op de setlist. Dit vonden de fans van de tweeënhalf uur durende festivalshow op social media.

De fans zijn enorm lovend, er zijn bijna geen slechte reacties te vinden onder de bezoekers. De grapjes die Dave Grohl maakt zijn soms een beetje uitgekauwd omdat ze elke show hetzelfde zijn. Maar als je ze één keer op Pinkpop ziet, is het volgens de bezoekers helemaal fantastisch.

De fans uiten heel veel liefde voor de Foo Fighters

Pearl Jam is goed, maar de Foo Fighters doen er volgens Cynthia nog een stapje bovenop…

Het concert zorgt zelfs voor nog méér liefde

Maar niet iedereen vindt de band headlinerwaardig…

Taylor Hawkins speelde een hoofdrol…

Naast een toffe drumsolo zingt hij zelfs ‘Under Pressure’ van Queen

Foo Fighter you were amazing, again!! #pp18 #foofighters #queen #underpressure #fuckinawesome

Een bericht gedeeld door Stefan Luiken (@stefanluiken88) op

Gelukkig kruipt Dave Grohl achter zijn vertrouwde drumstel

Fan Mike mocht het podium op komen, wat toch een beetje ongemakkelijk werd…

Soms vertelde Grohl wel wat onwaarheden

En Sander had een goede tip…

In plaats van de regenboog in 2011, een meteoriet in 2018

Foo Fighters

https://www.youtube.com/watch?v=qkQL08ydyLE&t=19s
Foo Fighters is een Amerikaanse rockband die bestaat uit vijf leden. Dave Grohl richtte de band in 1994 op naar aanleiding van het uiteen vallen van Nirvana na de dood van Kurt Cobain. Hun nieuwe album ‘Concrete and Gold’ kwam afgelopen september uit, en met dit album werd het startschot voor de tour gelost. Net als dit jaar is Foo Fighters in 2018 op festivals te vinden. Eerder werden Rock am Ring en Pinkpop al aangekondigd!

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2018)

Het Landgraafse festival vond dit jaar plaats van 15 t/m 17 juni. Pinkpop vierde daarmee zijn 49e editie. Op het hoofdpodium waren acts als Pearl JamFoo Fighters en Bruno Mars te bewonderen. Volgend jaar zal het festival hun 50e verjaardag uitgebreid vieren. Blok de dagen 8, 9 en 10 juni 2019 maar alvast in je agenda.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?