Alle soorten tickets voor Graspop Metal Meeting 2018 zijn sinds vandaag uitverkocht. Wie er toch nog bij wil zijn, doet er verstandig aan zich in te schrijven op de officiële wachtlijsten.

Als het goed is komt dit nieuws niet als een verrassing: onlangs berichtten we namelijk al dat ook de laatst beschikbare donderdagtickets voor het festival als warme broodjes over de toonbank gingen. De organisatie van het festival laat weten dat de inschrijvingen voor de wachtlijsten in volle gang zijn, wacht dus niet te lang. Je kunt je hier inschrijven.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Heb jij wel een ticket kunnen bemachtigen? Houd onze website dan in de gaten voor de nodige voorpret, zoals het volgen van de opbouw van het festivalterrein en het bezichtigen van de plattegrond.

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop
Foto: Jens de Haes

Graspop Metal Meeting 2018 vindt plaats van 21 t/m 24 juni in Dessel, in België. Het festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock en metal. Zo stonden voorgaande jaren al acts als Deep Purple, Black Sabbath en Slayer op de planken. Dit jaar is het de beurt aan Iron Maiden, Guns ‘N Roses en Volbeat. Het festival is reeds uitverkocht, maar je kunt je nog wel inschrijven voor de wachtlijsten. Voor meer informatie kun je de officiële website van het festival raadplegen.