Wie Ghost of Guns ‘N’ Roses op Graspop Metal Meeting 2018 wilt zien maar nog geen kaartje heeft moet er snel bij zijn. De laatste 500 tickets voor de donderdag zijn nu in de verkoop. 

Deze 500 donderdagtickets zijn de allerlaatste beschikbare tickets voor Graspop 2018. Eerder raakten de Combitickets en vrijdag-, zaterdag- én zondagtickets al uitverkocht. Dus voor de twijfelaars: wees er snel bij!

 

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop
Foto: Jens de Haes

Graspop Metal Meeting 2018 vindt plaats van 21 t/m 24 juni in Dessel, in België. Het festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock en metal. Zo stonden voorgaande jaren al acts als Deep Purple, Black Sabbath en Slayer op de planken. Dit jaar is het de beurt aan Iron Maiden, Guns ‘N Roses en Volbeat. Tickets voor donderdag zijn nog verkrijgbaar, deze kosten €89. Voor meer informatie kun je de officiële website van het festival raadplegen.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.