Wie Ghost of Guns ‘N’ Roses op Graspop Metal Meeting 2018 wilt zien maar nog geen kaartje heeft moet er snel bij zijn. De laatste 500 tickets voor de donderdag zijn nu in de verkoop. 

Deze 500 donderdagtickets zijn de allerlaatste beschikbare tickets voor Graspop 2018. Eerder raakten de Combitickets en vrijdag-, zaterdag- én zondagtickets al uitverkocht. Dus voor de twijfelaars: wees er snel bij!

 

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop
Foto: Jens de Haes
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Graspop Metal Meeting 2018 vindt plaats van 21 t/m 24 juni in Dessel, in België. Het festival weet ieder jaar een line-up te presenteren met de grootste namen uit de hardrock en metal. Zo stonden voorgaande jaren al acts als Deep Purple, Black Sabbath en Slayer op de planken. Dit jaar is het de beurt aan Iron Maiden, Guns ‘N Roses en Volbeat. Tickets voor donderdag zijn nog verkrijgbaar, deze kosten €89. Voor meer informatie kun je de officiële website van het festival raadplegen.