Datum kaartverkoop Pinkpop 2023 bekend

Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

De eerste headliner én de datum van de kaartverkoop van Pinkpop 2023 zijn bekend. Vanaf 26 november kun je een kaartje bemachtigen.

Pinkpop kondigde vrijdag niet alleen aan dat P!nk de vrijdag van het Limburgse festival mag afsluiten. Het grootse nieuws gaat namelijk gepaard met een datum voor de kaartverkoop. Vanaf 26 november is het mogelijk om een dag- of weekendkaart te kopen voor het Limburgse festival. De lijnen van Ticketmaster openen om tien uur ’s ochtends. De organisatie maakt op een later moment bekend wat de ticketprijzen zijn.

Voorrang

Er is meer goed nieuws voor trouwe Pinkpopfans. Wie in 2020 en 2021 zijn kaarten heeft gehouden voor de 51e editie in 2022, krijgt voorrang in de verkoop. Tickethouders konden vorig jaar gebruik maken van een soortgelijke regeling. Toen kregen zij een voucher die voorrang gaf op de reguliere kaartverkoop van Pinkpop. Het festival laat weten dat tickethouders hier nog bericht over zullen krijgen.

In april werd de opener van het festival al bekendgemaakt: de Nederlandse band Madoux. Zij was de winnaar in de categorie ‘De Belofte’ van de Limburgse Popprijzen. De rest van het affiche is nog leeg, maar de geruchtenmachine is alvast veelbelovend.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.