J. Bernardt vandaag niet op DTRH, Curtis Harding vertraagd

Belangrijje wijzigingen in het blokkenschema van Down The Rabbit Hole 2018: J. Bernardt en Curtis Harding hebben vertraging en zijn niet op tijd aanwezig. De Nederlanders van Claw Boy Claws vallen daarom in.

De twee heren staan vast op het vliegveld van Barcelona. Daarom kunnen ze niet meer op tijd in Beuningen zijn. J. Bernardt zal daarom zijn optreden morgen inhalen. Curis Harding speelt later op de avond nog.

De wijzigingen op een rijtje:

Claw Boys Claw: vrijdag 14:30 – 15:30 uur in Teddy Widder
Curtis Harding: vrijdag 16:30 – 17:30 uur in Fuzzy Lop
J. Bernardt: zaterdag 11:15 – 12:00 uur in Fuzzy Lop

Down The Rabbit Hole 2018

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Met onder meer Queens Of The Stone Age, Nick CaveAnderson. Paak & The Free Nationals en MGMT belooft deze jubileumeditie eentje voor in de boeken te worden. Het festival blinkt uit door de uitstekende sfeer en de unieke locatie in Beuningen, wat wel uit het festivalrapport van 2017 blijkt. Hierin werd het festival namelijk uitgeroepen tot het leukste festival genoemd vanwege de sfeer en aankleding. Gaat Down The Rabbit Hole dat dit jaar evenaren?

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.