Anderson. Paak en meer voor Down The Rabbit Hole 2018

Down The Rabbit Hole 2017

Goed nieuws uit het konijnenhol! Onder andere Anderson. Paak & The Free Nationals en MGMT staan in 2018 op het podium van Down The Rabbit Hole.

Daarnaast reizen ook St. Vincent en First Aid Kid af naar De Groene Heuvels in Beuningen. Met deze nieuwe lichting namen begint het programma al aardig vorm te krijgen. Eerder werd al bekend dat Queens of the Stone Age en Nick Cave & The Bad Seeds bovenaan het affiche staan. Hieronder vind je alle nieuwe namen.

Anderson. Paak & The Free Nationals

Ook vorig jaar werden de bezoekers van Down The Rabbit Hole blij gemaakt met de komst van Anderson. Paak. Jammer genoeg moest hij zijn show later afzeggen. Destijds beloofde de rapper al dat hij de gemiste show in gaat halen. Anderson. Paak voegt daad bij zijn woord en is terug. Dat je deze show niet wil missen staat vast. Op Lowlands 2016 overtuigde hij vriend en vijand met een show waar je u tegen zegt.

Wil je weten wat je kan verwachten? Check dan deze 5 redenen waarom de shows van Anderson. Paak & The Free Nationals echt fantastisch zijn.

Down The Rabbit Hole 2018

Van 29 juni tot en met 1 juli vindt de vijfde editie plaats van Down The Rabbit Hole. Met onder meer Queens Of The Stone Age en Nick Cave als eerste namen werd er direct flink uitgepakt. De organisatie doet daar nu nog een schepje bovenop. In de voorgaande jaren stonden onder meer Damon Albarn, Moderat en Foals op het affiche. Het festival blinkt uit in de sfeer en de locatie in Beuningen, dat blijkt wel uit het festivalrapport van 2017. Voor meer informatie over het festival bezoek je de website van Down The Rabbit Hole.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.