Normale combitickets voor Graspop 2018 uitverkocht

Graspop
Foto: Koen van den Broeck

Dat ging snel! Alle normale combitickets voor Graspop 2018 zijn helemaal uitverkocht. Mensen met een kaartje genieten van onder meer Volbeat, Marilyn Manson, Iron Maiden en meer.

Naast de drie dagen-kaarten zijn ook de VIP Combi- en VIP Combi XL-tickets zijn niet meer beschikbaar. Wel zijn er nog normale Combi XL tickets en dagtickets beschikbaar. Bij een Combi XL kaartje krijg je ook toegang tot de speciale dag met onder meer Guns ‘N’ Roses. Wil jij toch nog naar Graspop dit jaar? Wees dan snel.

Graspop 2018

Graspop atmosfeer
Foto: Tim Tronckoe

De beruchte Metal Meeting vindt aankomend jaar plaats van 21 tot en met 24 juni. Dit jaar heeft het festival een heuse XL-editie van vier dagen in plaats van drie. Metalfans uit heel Europa reizen af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. Dit jaar zijn onder meer Ozzy OsbourneGuns N’ Roses en Iron Maiden de headliners van dienst. Tickets voor de 2018-editie zijn inmiddels in de verkoop gegaan via de website van het festival.

 

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen