Combitickets Rock Werchter 2022 volledig uitverkocht

Rock Werchter 2018
Foto: Dianne de Kievit / Festileaks (Rock Werchter 2018)

De weekendtickets van Rock Werchter 2022 zijn uitverkocht. Dat betekent dat er nog enkel kaarten voor de donderdag en zaterdag beschikbaar zijn.

Het gaat hard met de tickets van het Belgische rockfestival. Nadat alle vrijdag- en zondagtickets de deur uit zijn gegaan, zijn nu ook de combitickets niet meer beschikbaar. Dat meldt de organisatie van het festival op hun socials. Het mag ook geen wonder heten dat de kaartjes voor Rock Werchter als warme broodjes over de toonbank gaan. Eind januari werd een gigapakket aan namen de wereld in geslingerd. Tel daar headliners Pearl Jam, Metallica, Imagine Dragons en Red Hot Chili Peppers bij op en je hebt een heuse killer line-up.

Donderdag- en zaterdagtickets beperkt beschikbaar

Enkel nog tickets voor de Rock Werchter-donderdag en -zaterdag dus. Heb jij nog geen ticket, maar wil je dit jaar toch graag de festivalweide in Rotselaar betreden? Dan word je aangeraden om snel een ticket te kopen, want deze zijn nog slechts beperkt beschikbaar. Op de donderdag vind je onder andere Pearl Jam, The War On Drugs, Pixies, Haim en Carly Rae Japsen terug op de poster. Imagine Dragons, Anne-Marie, Twenty One Pilots, Yungblud en Måneskin zijn een greep uit de acts die zaterdag 2 juli een optreden geven op Rock Werchter.

Rock Werchter is het grootste pop-/rockfestival van België. En een absolute must op je Festival Bucketlist. Met bijna 90.000 bezoekers per dag is het tevens een van de grootste festivals van Europa. De formule is simpel: Rock Werchter brengt zo veel mogelijk van de grootste pop- en rockacts ter wereld tezamen tijdens die vier dagen in het Belgische dorpje Werchter.

In 2021 ging het festijn helaas niet door. Wegens de coronacrisis werd Rock Werchter verboden. Onder andere Pearl Jam, Twenty One Pilots en Gorillaz sierden toen de poster. Op Rock Werchter 2022 staat een deel van de line-up van 2021, zoals Pearl Jam en Twenty One Pilots. Daarnaast vinden we enkele nieuwe namen op het affiche, waaronder Metallica en Red Hot Chili Peppers.

  • Locatie: Werchter, België
  • Datum: 30 juni-3 juli 2022
  • Tickets: €243 euro voor een weekend, €110 euro voor een dag
  • Meer informatie vind je op de festivalpagina
Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 30 juni - 3 juli 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Samuel van der Lee

Ik maak deel uit van het pre-coverage team en maak af en toe wat designs, maar ik zit vooral voor alle gezelligheid en de uitjes bij Festileaks. Groot fan van Cera Khin. Daarnaast luister ik graag naar Lambrini Girls, The National, Frans Bauer, IDLES, John Tana, Arianna Puello en Opgezwolle. Ook ben ik dol carnaval (zowel Brabants als Limburgs carnaval) en de karaokebar is mijn kerk.

Meer van Samuel