Klassieke muziek op Pukkelpop? Jazeker! Komende zomer is Jef Neve & Crossbones Trombone Collective te bewonderen in de Marquee.

Jef Neve & Crossbones Trombone Collective is de opener van de donderdag van Pukkelpop. Jef Neve belooft in de aankondigingsvideo ‘een groot feest’ van de Marquee Ouverture te maken. Festivaldirecteur Chokri Mahassine laat weten dat het idee om klassieke muziek naar Pukkelpop te brengen al langer speelt. Door het contact met Crossbones Trombone Collective en Jef Neve gaat het er deze editie eindelijk van komen.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Als je erbij wil zijn, dan moet je de eerste festivaldag vroeg uit de veren. Jef Neve & Crossbones Trombone Collective opent het festivalterrein.

Pukkelpop 2018

Pukkelpop is een festival dat gehouden wordt in Kiewit, nabij Hasselt, België. De 33e editie van het festival vindt deze zomer plaats van 15 tot en met 18 augustus. Het Belgische festival heeft maar liefst 10 podia, waar ieder jaar zo’n 200 artiesten optreden. Van metal en rock tot pop of house, je ziet het allemaal. Grote namen, waaronder Editors (2017), LCD Soundsystem (2016) en Queens of the Stone Age (2014), hebben al de eer gehad om op het festival op te treden. Met onder andere Kendrick Lamar en Arcade Fire zijn de grote namen voor 2018 inmiddels bekend. Voor meer informatie over het festival en tickets ga je naar de website.