Met nog slechts een paar dagen te gaan tot Pohoda Festival losbarst, gaan ook de laatste tickets de deur uit. Nog 500 3-dagen tickets en dan is het Slovaakse festival uitverkocht.

Met nog een week te gaan gaf de organisatie al aan dat er nog 1000 pre-sale tickets beschikbaar waren. Nu, 3 dagen voor het feest losbarst, zijn dat er dus nog 500. Aangezien Pohoda Festival geen dagtickets verkoopt, is dit dus ook echt je laatste kans om het festival te bezoeken. Mocht je besluiten te gaan, dan kun je genieten van optredens op een vliegveld van onder meer St. Vincent en The Chemical Brothers.

Afgelopen jaren verkocht het festival altijd uit. Nu de laatste tickets in de verkoop gaan, lijkt dit dus ook dit jaar te gebeuren.

Pohoda 2018

Foto: Martina Mlčúchová

Het Slowaakse Pohoda Festival vindt plaats in de stad Trenčín. Het lokale vliegveld van Trencin wordt jaarlijks weer opgetogen voor een drie dagen durend feest. Komend jaar vindt de 22e editie van het festival plaats van 5 tot en met 7 juli 2018. Het Slovaakse festival heeft al die tijd redelijk onder de radar plaatsgevonden. Best vreemd als je bedenkt dat o.a. Björk, Sigur Rós, Nick Cave en Kraftwerk eerdere edities kleur gaven. En dan hebben we het nog niet eens uitgebreid over de unieke locatie – een vliegveld – gehad.

Klinkt aantrekkelijk? Festival.Travel organiseert meerdere reizen vanuit Nederland en België naar dit mooie festival!

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.